Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Címkék

3 against 1 (1) 9 shock terror (1) afi (1) against me (1) angry angels (1) antidote (2) bad brains (1) bail out! (1) bane (1) batallion of saints (1) bay area (1) black flag (4) bombenallarm (1) bones brigade (3) boston (2) breakdown (1) brutal knights (2) carrer suicide (1) carry on (1) cause for alarm (1) ceremony (1) chain of strength (1) champion (1) cheap tragedies (1) circle jerks (2) citizens patrol (1) civil death (1) claim (1) coke bust (1) condemned to death (1) crippled fox (2) cro mags (1) cut the shit (4) damaged goods (1) deadfall (1) dead kennedys (1) dead nation (4) dean dirg (1) death side (1) deep wound (2) descendents (1) dfa (1) dinosaur jr (1) direct control (1) discarga (1) down in flames (2) dr.know (1) dri (1) ds 13 (1) dys (1) endless pussy blockade (1) even keel (1) evil army (1) faction (1) faith (1) fast times (1) fear (1) floorpunch (2) fluff fest (1) fucked up (1) gg alin (1) gobblehoff (1) graveyard at maximum (1) greg ginn (1) grow (1) grow up fuck it up (2) guilt lust (1) gyalázat (2) hammerhead (1) haymaker (1) hero dishonest (1) hold x true (2) humungus (1) idiots rule (1) ignite (1) infest (3) irritators (1) i hate you (1) jaguarz (1) jerrys (1) jerrys kids (1) jfa (2) kanada (1) kids (1) killing time (1) killin it! (1) kill your idols (1) knife fight (1) koro (1) last in line (3) last laugh (1) lépéselőny (1) lets (1) liberal youth (1) lifes halt (1) los crudos (1) m.d.c. (1) madball (1) magrudergrind (1) major conflict (1) mallrats (1) minor threat (1) motivation (2) municipal waste (1) murphys law (1) necros (2) negative approach (3) negative fx (1) newton neurotics (1) nightstick justice (1) ninpulators (1) nj (2) nothing (1) no doubt (1) no justice (2) no minnion (1) outspoken (1) out cold (1) over my dead body (1) oxnard (1) panic (1) piece by piece (1) poison control (1) poison idea (7) powerviolence (1) project x (1) ramones (2) reatards (1) revelation (1) sebadog (1) second oponion (1) sex vid (1) shape shifter (1) sick of it all (1) sick pleasure (2) siege (1) sin 34 (1) skate korpse (1) slayer (2) sloppy seconds (1) snakebite (1) something against you (1) something inside (1) ssd (2) sss (1) stalag 13 (1) step on it (1) strife (1) suburban death (1) suicidal tendencies (2) suicide file (1) surviros (1) t.s.o.l. (1) tankcrimes (1) tear it up (6) the abused (2) the a team (1) the faction (1) the rites (2) the shining (1) thrash (2) true colors (1) unheard call (1) urban waste (3) verbal abuse (3) vitamin x (1) voetsek (1) void (1) waking the dead (1) warzone (1) wasted struggle (1) wasted time (1) zombie (1) Címkefelhő

Nothing to Nothing

Old school hardcore - punk interjúk, képek, videok + ritkán a személyes baromságaim. Használd a tageket, katt arra a bandára ami érdekel és kiadja az összes hozzá tartozó bejegyzést.

Utolsó kommentek

HTML

2008.07.08. 19:58 nothingtonothing

Splitting Headache interjú Dave-vel.

Az outsider első számából! 2007. Azóta kijött egy új kislemezük.

dave singing

1. Oké, az első kérdés: Ki vagy te és mit csinálsz a splitting headacheban?

Dave - én énekelek a bandába, Mat és Mike gitározik, Andy basszerozik, és Brian játszik a dobokon.

2. Hol játszottak a tagok a Splitting Headache előtt? Milyen más bandákban vesznek részt, hol tudom ezeket meglesni?

Andy a Starring Problemben és a For Scienceben van. Matt részese egy bandának amit úgy hívnak hogy Kissing is a Crima, és Mike is jammalget pár sráccal ha jól tudom. Ezeket a bandákat megtalálod a myspacen.

3. A tear it up után ez az első bandád? volt valami elképzelésetek hogy mit akartok vagy csak úgy jött a hangzás? A többiek milyen bandákban voltak?

A Splitting Headache az első bandám a Tear it Up óta. Ahogy tudom Mike néhány éve kérdezett hogy nincs e kedvem egy bandát csinálni. Eredetileg Andy lett volna a dobos, de idő után rájöttünk hogy nem olyan jó, ezért ő basszerozik és Brian a Forward to Death-ből játszik a dobokon helyette. Azokban az időkben Mike benne volt egy másik bandába (Lord Sterling). Brian és Andy a Forward to Deathben voltak akkor és a Splitting Headache sose tervezte hogy teljes értékű banda legyen. Mi csak punk zenét akartunk játszani a Black Flag, Agent Orange és a Big Boys nyomdokában.

4. Ez a név honnan jött!?

Összeszedtünk mindenhonnan neveket és ezt találtuk a legjobbnak. Nem alapul semmin vagy ilyesmi. Mindig fejfájással küszködök, úgy tűnik passzol hozzám.

5. Milyen volt a demo és a nagylemez fogadtatása?

Elég jó visszajelzéseket kaptunk az anyagaink után. Valójában én a 7" el nem vagyok annyira megelégedve, Ahogy más dolgokkal sem, amik kijöttek abból a stúdióból, nem igazán gondolom azt hogy elértük azt amiért azokat a számokat írtuk.

6. A lemez őrűlteknek elmondanád a demó és a nagylemez diszkográfiáját?

A 7" fekete és zöld színben jött ki. Azt hiszem 200 lett a zöldből nyomva. Néhány volt fekete címkével, de az elfogyott a lemezbemutató koncerten, azt hiszem 50 vagy 75 lehet bel--le. Az Lp fekete, vörös, és kék lemezen jött ki. 200 és 300 között van a 2 színes. A 2. nyomás az Lp-nek a 2 szín fröcskölt formájában jön ki. Nem tudom mennyi van bel--le. Még nem láttam és nem is kaptam bel--le egyet se.

7. Honnan jött ez a sok negatív szöveg ami a tiu dn és a Splitting Headache-t jellemzi?

Úgy találom hogy könnyebb negatív szövegeket írnom. Pozitív szövegeknél mindig hamis dolgok jönnek elő, akárhányszor próbálom írni őket. Arról írok ami körülvesz és belülről érzek.

8. A big boys feldolgozás honnan jött? milyen apropóból raktátok fel a lemezre?

Mindannyian nagyon szeretjük a Big Boys. Az összes anyagukat szeretem és ez a kedvenc számom!

9. Nemrég volt egy dead nation reunion koncert, milyen alkalomból volt ez? a tear it upal nem terveztek ilyet?  

A Dead Nation azért állt össze mert a Full Speed Ahead csinált egy reunion koncertet mert az LP-jük végre megjelent. A Dead Nationel egy időben működtek és egy csomó közös koncertünk volt. Ők megkérdeztek minket hogy nem csinálnánk-e velük egy közös koncertet. a Tear it Up soha nem fog újraalakulni.

10. A dead nationek a netről letöltöttem egy albumot amin nincs ének, mesélnél erről? sose lesz befejezve?

Nem vagyok biztos hogy jól értelmezem a kérdést. Bocsánat előre is. A Dead Nationek semmi sincs amit nem fejezett be és nem adott ki. Az egy banda lehet amiben Matt (gitáros Dead Nation és Splitting Headache) próbált indítani de soha nem fejezte be. Talán az lehet a neten.

11. A tear it up pontosan miért is oszlott fel?

Túl sok időt töltöttünk együtt, és mint barátok egy kicsit el is távolodtunk egymástól. Ötünk közül négyen léptek ki egyszerre és ez volt az oka. Andyval még mindig nagyon jó barátok vagyunk és ő játszik is a Splitting Headacheben.

12. A TIU nak volt egy shark attack rip off polója, hogxhogy ezt csináltátok, hiszen a SA nem is oylan régi banda.

Azt a pólót a Philadelphiai Halloween koncertre csináltuk. Úgy játszottunk mintha mi lennénk a Shark Attack, csináltunk egy cover settet a dalaikból. Mindig is jó barátok voltunk velük, és ezt is csak mókából csináltuk.

13. emlékszel még a magyarországi TIU koncertre?

 Persze hogy emlékszek! Andy alatt egy ugrás után betört a színpad! Én nem nagyon mertem ugrálni mert a mennyezet eléggé alacsonyan volt. Emlékszem a zenekarra akivel játszottunk és elég szokatlan feldolgozásaik voltak. Az egy jó koncert volt!

15. Kérem a véleményed az új Bad Brains albumról!

Őszintén szólva sose szerettem a Bad Brainst. Hallottam az új anyagot de nem tetszik. De azt hiszem az én véleményem nem számít mert egyik lemezüket se szeretem.

14. hogy kerültél bele a Hardcore/punk mozgalomba? Melyik volt az els-- banda amit igazán szerettél? Az első koncerted?

Én a Punkba a heavy metálon keresztül csöppentem bele. Már nagyon fiatalon is szerettem a zenét. Az első koncertre 9 évesen mentem el. A Black Flaget 12 évesen kezdtem el hallgatni, de mellette még a metalt is. 1993 band kezdtem rendszeresen a helyi punk/hardcore koncertekre járni. Az első D.I.Y. koncert amire elmentem az egy The Bristles és Hodge Podge koncert volt New Jerseben. Az első Hardcore banda amit láttam az a Agnostic Front volt 1992-ben, az Obituray és a Malevolent Creation társaságában, ekkor még javában hallgattam a metált is.

16. Láttad az american hardcore moviet? te milyen bandáka tárgyaltál volna még ki, és mi az ami szerinted lényeges de kimaradt a filmből?

A film és a könyv is nagyon jó volt! Úgy gondolom hogy a könyv szerző véleménye néha idegesítő a könyvben és egyoldalú, de az összes interjú félelmetesen jó. A filmben túl sok Bad Brains van. Megértem hogy --k nagyon fontosak voltak a punknak, de úgy érzem a fél film róluk szolt. Én szerettem volna még több felvételt Texas, Portland és Déli részekről. Jó lett volna több Poison Idea és Corrosion of Conformity.

17. mivel foglalkozol amikor nem punkrockoskodsz?

Egy póló nyomó boltban melózok. A boltot úgy hívják hogy TDT screen printing. Ott vagyok már lassan 7 éve. Pár barátommal lakok közel a tengerparthoz.

18. néztem a myspace oldaladat és nem egy ritka lemezt szúrtam ki, sok lóvét elcseszel erre? mennyi volt a legdrágább fogásod? melyik a legkedvesebb lemezed ami megvan neked?

Nem tudnám megmondani hogy melyik a kedvencem. Nagyok sok lemezem van mert imádom a zenét! A legtöbb pénz amit kifizettem acetates (a master fémmintát öntik rá, gyengébb anyagból van mint egy sima bakelit, ritkább mint egy test press) Black Flag Damaged LP, 535 dollárt fizettem érte. De már elcseréltem egy Misfits "Cough Cool"-ra szóval nincs már meg.

19. Nem tervezitek hogy átjöttök európába?

Soha nem fogunk turnézni. Mike és Andy nagyon elfoglaltak a munkájukkal. Mike egy tetováló a saját szalonjában. Andy-nak meg olyan melója van hogy nem nagyon tud szabadságra menni. Soha nem terveztük hogy gyakran fogunk játszani, a turné ötlete nem több egy halvány ötletnél.

20. Ajánljál néhány jó környékbeli bandát!

Legjobb környékbeli bandák:Hellhole, the Dustheads,Starring Problem, Jerk Alert, For Science and Rubber Molding.

21.Te jersey srác vagy, biztos ismered kevin smiths filmjeit! Melyik a kedvenced? Halottál arról valamit hogy Jasmon Mewes staright edge volt és hardcore srác?

Az összes filmjét szeretem! A kedvencem a Mallrats! A bolt ami a Clerksben van 3 mérföldre van Brian )dobos a Splitting Headachben) házától.

22. Valami utolsó dolog?

Köszi szépen az interjút. Lesz egy 6 számos kislemezünk amit a Chainsaw safety records ad ki. Július 14. - én megyünk stúdióba és talán a nyár végére vagy kora ősszel fog megjelenni.

myspace

kiadó1

kiadó2

2 komment

Címkék: mallrats tear it up dead nation


A bejegyzés trackback címe:

https://nothingtonothing.blog.hu/api/trackback/id/tr97559367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oxys 2008.12.03. 21:08:08

de még milyen jó kis koncert volt a mezőturi tear it up.
süti beállítások módosítása