Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Címkék

3 against 1 (1) 9 shock terror (1) afi (1) against me (1) angry angels (1) antidote (2) bad brains (1) bail out! (1) bane (1) batallion of saints (1) bay area (1) black flag (4) bombenallarm (1) bones brigade (3) boston (2) breakdown (1) brutal knights (2) carrer suicide (1) carry on (1) cause for alarm (1) ceremony (1) chain of strength (1) champion (1) cheap tragedies (1) circle jerks (2) citizens patrol (1) civil death (1) claim (1) coke bust (1) condemned to death (1) crippled fox (2) cro mags (1) cut the shit (4) damaged goods (1) deadfall (1) dead kennedys (1) dead nation (4) dean dirg (1) death side (1) deep wound (2) descendents (1) dfa (1) dinosaur jr (1) direct control (1) discarga (1) down in flames (2) dr.know (1) dri (1) ds 13 (1) dys (1) endless pussy blockade (1) even keel (1) evil army (1) faction (1) faith (1) fast times (1) fear (1) floorpunch (2) fluff fest (1) fucked up (1) gg alin (1) gobblehoff (1) graveyard at maximum (1) greg ginn (1) grow (1) grow up fuck it up (2) guilt lust (1) gyalázat (2) hammerhead (1) haymaker (1) hero dishonest (1) hold x true (2) humungus (1) idiots rule (1) ignite (1) infest (3) irritators (1) i hate you (1) jaguarz (1) jerrys (1) jerrys kids (1) jfa (2) kanada (1) kids (1) killing time (1) killin it! (1) kill your idols (1) knife fight (1) koro (1) last in line (3) last laugh (1) lépéselőny (1) lets (1) liberal youth (1) lifes halt (1) los crudos (1) m.d.c. (1) madball (1) magrudergrind (1) major conflict (1) mallrats (1) minor threat (1) motivation (2) municipal waste (1) murphys law (1) necros (2) negative approach (3) negative fx (1) newton neurotics (1) nightstick justice (1) ninpulators (1) nj (2) nothing (1) no doubt (1) no justice (2) no minnion (1) outspoken (1) out cold (1) over my dead body (1) oxnard (1) panic (1) piece by piece (1) poison control (1) poison idea (7) powerviolence (1) project x (1) ramones (2) reatards (1) revelation (1) sebadog (1) second oponion (1) sex vid (1) shape shifter (1) sick of it all (1) sick pleasure (2) siege (1) sin 34 (1) skate korpse (1) slayer (2) sloppy seconds (1) snakebite (1) something against you (1) something inside (1) ssd (2) sss (1) stalag 13 (1) step on it (1) strife (1) suburban death (1) suicidal tendencies (2) suicide file (1) surviros (1) t.s.o.l. (1) tankcrimes (1) tear it up (6) the abused (2) the a team (1) the faction (1) the rites (2) the shining (1) thrash (2) true colors (1) unheard call (1) urban waste (3) verbal abuse (3) vitamin x (1) voetsek (1) void (1) waking the dead (1) warzone (1) wasted struggle (1) wasted time (1) zombie (1) Címkefelhő

Nothing to Nothing

Old school hardcore - punk interjúk, képek, videok + ritkán a személyes baromságaim. Használd a tageket, katt arra a bandára ami érdekel és kiadja az összes hozzá tartozó bejegyzést.

Utolsó kommentek

HTML

2009.03.15. 22:45 nothingtonothing

Down In Flames diszkográfia

Na megint egy alap kedvencem. Előbb azon gondolkoztam hogy a The Suicide Machine - destruction by definition lemezéről írok, de azért mégse! Persze ennek a postnak is van egy apropója amit majd a végén lövök el. Bár ebből a bandából annyira nem vagyok penge mint a LAST IN LINE-ból, azért remélem jó sok ismeretlen banda fog visszaköszönni ebből a postból nektek!

DIF in CBGB's

Elsőnek is honnan a francból származhatna ez a banda mint NEW JERSEY-ből, ahonnan a legfaszább bandák születnek. 1999-ben alakultak, a tagok alig voltak többek 14-16 évesnél. Komolyan, én 15 évesen az első Alvin és a Mókusok koncertemre mentem le, és nem VOID feldolgozást toltam, beszarás nem?! A banda első lemeze a hagyományos S/T (down in flames) címet viseli. Már az első lemez is szétbasz szerintem, itt már simán lehet látni hogy a srácok lepaktáltak a tear it up legényekkel és egy picit hasonló muzsikát tolnak. Azért köztünk legyen szólva, annyira nem jók, de most komolyan, mi annyira jó mint a TEAR IT UP? Szóval az első kislemez is üt mint az állat, főleg a basszeros idétlen fotóján röhögtem sokat. Aztán innentől az időrendet annyira nem tudom, szóval ne feszítsetek keresztre. Kijött nekik split a The Gatecrashers névre keresztelt brigáddal. Na ez a Gatecrashers is megérne így misét, totál 82 sound gyilkos mosh részekkel. Na haver, a mosh részeket nehogy úgy képzeld el mint amikre elsőre beugranak, hanem olyan régivágású, szóval zseniális. A szövegek meg szimplán így nagybetűsen GECIK! Aztán mivel jó spanjaik voltak a Tear it Up-os srácoknak, ezért velük is kijött egy split. Ami érdekes hogy kismillió borítóval és színben adták ki. Plussz ami király hogy egymástól feldolgoztak egy-egy dalt. Ja, és voltak együtt egy 30 napos usa turnén, az anyjuk irgalmát! Itt egy kép a két csapatról a turnéról!

DIF and TIU

A következő 7" -ük a "start the fucking fire" címet viseli ami a királyságos gloom recordsnál jött ki. Szerintem itt érték el a csúcsot, mindegyik dal hasít. A szövegek meg kellőképpen negik, és támadóak. Aztán az utolsó lemezük egy nagylemez amit a világ legszorgalmasabb DIY kiadója a 625 thrash rec. adott ki. 19 szám pár percben, a végén kapunk egy cbgb's koncertfelvételt ahol meggyőződhettem arról hogy élőben még durvábbak. Ja, és szintén a gloom recordsnál kijött egy cd amin az összes 7" anyaga rajta van. Ja meg volt egy friss New Jersey bandákat bemutató válogatás, azon is rajta voltak. Aztán 2002 -ben végük lett és született megint egy valag banda amiket alább fogok összefoglalni. Amúgy imádom azt a beltenyészetet ami a New Jersey scenet jellemzi. Kb minden banda összekapcsolható egymással a tagok révén. Amúgy én is elég nagy fasz vagyok hogy táti létemre a New Jersey scene rejtelmeit fejtegetem! Ja, ez van ha az ember munkanélküli és sok az ideje. (ha tudsz valami melót írj ide: xviktorx@vipmail.hu)

Na akkor ki hol van/ volt?! Kezdjük Ian-al aki az énekes. Ő a Down in Flames után megcsinálta a Snakebitet, ami hasonló stílus mint a Down in Flames, csak kevésbé dara, inkább visszamennek a gyökerek fele. Amúgy ez a banda is kurva jó, megjelent pár lemezük, amiket ingyenesen le is tudsz tölteni innen! Ja, abba bele se megyek hogy a Snakebite-ből a tagok milyen bandákba távoztak csak nagyvonalakba, Forward to Death, I Hate This, SPG, Wormeaters stb....mondom BELTENYÉSZET! Ja, és ami még érdekes a bandával kapcsolatban hogy részt vettek egy gagyi TV showban ami a Makeout Story címet viseli és egy "igazi" punk bandát faragnak belőlük. Komolyan nézzétek meg, szerintem zseniális, én marha jókat röhögtem rajta! 5 részes, mind fent van youtubon, ez az első rész.

Igen, ezt a róluk csak a MEGA ÜBER BRUTÁL ritka TEAR IT UP póló miatt tettem be! Ja, a banda website itt található!

Aztán mikor vége lett a Snakebite-nek Ian megcsinálta a Shape Shiftert.

Ez a banda is kb hasonló mint a Snakebite, csak sokkal technikásabb. Ha meghallgatod, mert meg kell hallgatnod mert kurva jó simán észreveszed hogy miről beszélek. Itt a gitáros sokkal jobb, mert fasza dallamos részeket is hoz, szerintem zsírabb mint a Snakebite. Itt tudsz belehallgatni!

Na aztán itt történhetett valami Ian haverral mert a soron következő zenekarai már annyira nem fekszenek nekem, de csak én vagyok ilyen pöcs! Szóval titeket ne tántorítson el a faszságom. Igazából ezekről a bandákról annyira nem is tudok mit írni, mert nem nagyon értek ehhez a rockzene szerűséghez. Lényeg a lényeg hogy Ian váltott dobra, de a dalokat ő hozza. Egyik mostani bandája a Mirrors and Wires, őket itt tudod lecsekkolni! A másik meg a tök jó nevű Pregnant! Őket itt lessed meg de izibe!

Na és innentől már megint egy kicsit képzavar, de megpróbálok objektív lenni! Az tuti hogy John aki a gitáros volt elment basszerozni a The Rites nevű csodába.

Mivan hogy nem ismered a The Ritest? Az a durva hogy az a banda is megérne egy ilyen postot, de inkább őket majd a Tear It Up-ból vezetem fel. Legyen annyi elég hogy a The Rites az egyik legfaszább bandák között van szintén ami New Jerseyből ered. Maradjunk annyiba hogy Paul gitározik benne, csak annyit hogy neki köszönhetjük a Tear it Up, Cut the Shit nevű csodákat. Az a srác egy kibaszott punk gitáros zseni! Most egyébként ő a Brokken Patterns nevű bandába tolja, ami az angry samoansra hajaz egy kicsit. Vissza a The Rites-hoz, mocsok mód nyomás IDE csak hogy rájöjj arra hogy miért vagyok kiakadva hogy te nem isteníted őket!

Ant nevű haver aki gitározott a Down in Flames-be, benne volt a Kamikaze nevű bandába.

Ez a banda körülbelül 3 hónapig volt aktív. Ez alatt kiadtak egy 7"-t, majd a feloszlás után az LP-t. Most ezt megint full komolyan mondom egy annyira király banda volt ez hogy az elképesztő, és csak 3 hónapot léteztek. Ez alatt persze elmentek egy hetes turnéra. Komolyan, hallgassad meg a számokat a myspace oldalukon és rájössz hogy megint nem csak úgy pofázok hanem tényleg nagyon ott vannak. Ja, még érdekesség hogy ebből a bandából átment nemtom melyik tag a szintén Jersey The Degenerics-be. Ez a banda elég régóta létezik ahhoz képest. Nemrég alakúltak újra. Érdemes szintén belehallgatni.

Hát körül belül ennyi jutott most eszembe. Remélem fogtok találni pár bandát ami bejön majd! Amúgy biztos hogy iszonyat hiányos, de ezt a beltenyészetet nem lehet már nyomon követni! A lényeg a lényeg hogy hallgassatok fasza zenéket, pl mint a Down In Flames! Ja, és a post apropója az hogy az énekes sráccal csinálok egy interjút az Outsider 3.-ba, és mivel ezt így be is harangoztam tényleg meg kéne hogy csináljam!

Ja, és így a végére a Down In Flames cucc ahol bele tudsz hallgatni!

Szólj hozzá!

Címkék: the rites tear it up down in flames snakebite shape shifter


A bejegyzés trackback címe:

https://nothingtonothing.blog.hu/api/trackback/id/tr331004556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása