Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Címkék

3 against 1 (1) 9 shock terror (1) afi (1) against me (1) angry angels (1) antidote (2) bad brains (1) bail out! (1) bane (1) batallion of saints (1) bay area (1) black flag (4) bombenallarm (1) bones brigade (3) boston (2) breakdown (1) brutal knights (2) carrer suicide (1) carry on (1) cause for alarm (1) ceremony (1) chain of strength (1) champion (1) cheap tragedies (1) circle jerks (2) citizens patrol (1) civil death (1) claim (1) coke bust (1) condemned to death (1) crippled fox (2) cro mags (1) cut the shit (4) damaged goods (1) deadfall (1) dead kennedys (1) dead nation (4) dean dirg (1) death side (1) deep wound (2) descendents (1) dfa (1) dinosaur jr (1) direct control (1) discarga (1) down in flames (2) dr.know (1) dri (1) ds 13 (1) dys (1) endless pussy blockade (1) even keel (1) evil army (1) faction (1) faith (1) fast times (1) fear (1) floorpunch (2) fluff fest (1) fucked up (1) gg alin (1) gobblehoff (1) graveyard at maximum (1) greg ginn (1) grow (1) grow up fuck it up (2) guilt lust (1) gyalázat (2) hammerhead (1) haymaker (1) hero dishonest (1) hold x true (2) humungus (1) idiots rule (1) ignite (1) infest (3) irritators (1) i hate you (1) jaguarz (1) jerrys (1) jerrys kids (1) jfa (2) kanada (1) kids (1) killing time (1) killin it! (1) kill your idols (1) knife fight (1) koro (1) last in line (3) last laugh (1) lépéselőny (1) lets (1) liberal youth (1) lifes halt (1) los crudos (1) m.d.c. (1) madball (1) magrudergrind (1) major conflict (1) mallrats (1) minor threat (1) motivation (2) municipal waste (1) murphys law (1) necros (2) negative approach (3) negative fx (1) newton neurotics (1) nightstick justice (1) ninpulators (1) nj (2) nothing (1) no doubt (1) no justice (2) no minnion (1) outspoken (1) out cold (1) over my dead body (1) oxnard (1) panic (1) piece by piece (1) poison control (1) poison idea (7) powerviolence (1) project x (1) ramones (2) reatards (1) revelation (1) sebadog (1) second oponion (1) sex vid (1) shape shifter (1) sick of it all (1) sick pleasure (2) siege (1) sin 34 (1) skate korpse (1) slayer (2) sloppy seconds (1) snakebite (1) something against you (1) something inside (1) ssd (2) sss (1) stalag 13 (1) step on it (1) strife (1) suburban death (1) suicidal tendencies (2) suicide file (1) surviros (1) t.s.o.l. (1) tankcrimes (1) tear it up (6) the abused (2) the a team (1) the faction (1) the rites (2) the shining (1) thrash (2) true colors (1) unheard call (1) urban waste (3) verbal abuse (3) vitamin x (1) voetsek (1) void (1) waking the dead (1) warzone (1) wasted struggle (1) wasted time (1) zombie (1) Címkefelhő

Nothing to Nothing

Old school hardcore - punk interjúk, képek, videok + ritkán a személyes baromságaim. Használd a tageket, katt arra a bandára ami érdekel és kiadja az összes hozzá tartozó bejegyzést.

Utolsó kommentek

HTML

2008.11.07. 16:24 nothingtonothing

DEATH SIDE interjú

Alap Japán banda. És mivel nincs több cuccom az Infest-ről ezért most olvassátok ezt. Az MRNR-ben jelent meg eredetileg.

Mikor alakúlt a Death Side?

Chelsea (gitáros): 84 környékén.

Ishiya: 83 vagy 84.

Mi késztetett arra hogy hardcore-t játszatok?

C: Mert ezt akartam.

Melyik bandák voltak akkor a legnagyobb hatással rátok?

I: Chaos UK.

C: Discharge „hear nothing”.

I: Exploited, Chaos UK, Discharge, GBH, stb.

Milyen hangzást akartatok azok közül a bandák közűl?

I: Le voltam döbbenve a BGK kislemeztől.

C: Az egy nagyon jó lemez volt. Azt hittem akkor hogy nincs több jó banda kivéve a korai zenekarokat, de aztán meghallgattam a BGK-kislemezt és kész voltam...szétbaszott.

I: Meg a Gang Green kislemez.

Milyen volt a Death Side hangzása mielőtt Chelsea csatlakozott volna?

I: Szar. A Death Side igazán akkor indúlt be mikor Chelsea csatkalozott. Őt követte Uou és Muka-chin.

C: Akkor a játszottunk a Systematich Deathel és elloptuk tőlük Uou-t. Kellett még egy dobos is mert mentünk volna játszani Hiroshimába ezért megkérdeztük Muka-chin-t hogy nincs-e kedve nálunk játszani. Ugyse csinált semmit mióta a Chicjen Bowels feloszlott.

Milyen zenét akartatok csinálni? Másféle hardcore-t akartatok mint ami akkor ment?

C: Összetett hardcore-t (nevet). Nem, mi nem gondoltunk semmire. Ez csak úgy jött a lelkesedéssel és az energiával

Miről szóltak akkor a szövegek?

C: Asia hozta az alap témákat, és én is besegítettem, szóval közösen írtuk őket. Nem sokat agyaltunk akkor a szövegeken. Az egész egy érzelmi kitörés volt.

I: Nem tudtuk hogy kéne kifejezni az érzéseinket szavakkal, csak hülye utcakölykök voltunk.

Miért a hardcore-t választottátok?

I: A hardcore japánban nem csak egy hangzás, ennek hatalmas energiája és lelke van.

C: Igen, mindenki aki csinál egy hardcore bandát és nem csak egy hardcore hangzású zenekart az érzi ezt. Japánban élünk és nem sokat tudunk a háborúkról vagy más ilyen dolgokról. De így is rengeteg ellentmondást ellentétet találunk a mindennapi életünkben.

Az első albumotok a „Wasted Dreams” szerintetek progresszív volt? A második „Bet on the Possibility” teljesen az volt akkor ami nagyon nagy újdonság volt.

C: Volt egy koncepciónk a második lemezünkre, és sokkal több energiát pumpáltunk bele.

„Cry for the truth” számotok a „Straving dog eats master” válogatáson nagyon komplikált az egész ritmikája/hangzása. De nekem az új „the will will never die” meg sokkal egyszerűbbnek tűnik.

C: Mindkettőnek ugyanolyan a sebessége.

I: Ha megfelelő a tempója akkor nekünk rendbe van.

Nincs lassú dalotok az is igaz.

I: De, van egy. Az első albumon. Olyan mint az S.O.B..

És a szövegek? Valami változás rajtuk?

I: Ha úgy írnám le ahogy én gondolom, mindig ugyanarról szólna. Nem valami vidámak. Próbálom kifejezni megfelelő szókészlettel. De még egyszer, nem tudok azon változtatni amit gondolok, és ezt a szövegek is visszaadják. Néha ezek nekem szólnak, néha neked.

Az új lemez a „The will never die”...

I: Még most is nagyon nagy benyomással volt rám egy barátom halála. Nagyon mély nyomot hagyott amit sose tudok elfelejteni.

Miért a Devour adta ki a kislemezt?

C: Mert a haverjaink. Mikor megkérdeztek hogy kiadhatják-e? Mi annyit mondtunk hogy: „persze”.

Valamikor nem akartok Japánon kívül is játszani?

C: De, talán még ebben az évben. Itt Japánba mi hozzá tudunk jutni az amcsi zenekarok lemezeihez, de ott nekik csak pár másolt kazettájuk van rólunk.

I: Nem igazán van pénzünk erre, és nem is tudjuk hogy hogy kéne ezt az egész dolgot megközelíteni, de igyekszünk. Ha valaki megkérne minket hogy mennyünk hozzájuk játszani akárhol a világon, mi mennénk. Egy világ turnét akarok! Szeretnék Kínába is játszani.

C: Mondjuk énazért nem akarok menni Palesztinába.

I: Ahol háború zajlik, ott szerintem már nem is maradt semmi eről arra hogy megértsék a punkot...de egy ország mint Kína ahol ez az egész még nincs kifejlődve, oda lenne értelme menni és talán elindítani valamit.

C: Szeretnék egy Európa turnét is. Mert egy csomó banda van onnan akiknek köszönhetjük hogy elkezdtünk zenélni. És szerintem meglepnénk őket.

Mi az esély arra hogy tényleg lesz turné?

C: Ha tudjuk tisztázni a pénz problémát akkor lehet róla szó. Magunk sose tudnánk annyi pénzt összegyűjteni hogy ki tudjuk fizetni az utazást és a kaját. Ha valaki ezt megmenedzselné nekünk, mennénk olyan sokáig turnéra ameddig csak lehet. Szeretnénk lemezt is felvenni Japánon kívül. Szerintem máshol a hangmérnökök jobban vágják hogy milyen hangzást kéne nekünk csinálni a lemezre mint a Japán hangmérnökök. De mikor találkoztunk az Extreme Noise Terror-al ők mondták hogy az első lemezünk a legjobb. Az első lemezünk minősége elég rossz pedig, de erre ők azt mondták hogy ez így punk. Mi meg azt gondoljuk hogy az ENT hangzás a király. Az ember mindig olyat akar ami neki nincs.

Valami hatás mostanában a zenétekre?

I: A legtöbb Japán banda. Mint a Tetsu-Array, Cruck, Pile Driver, Bastard, stb. Mostanában sok Conflictot is hallgatok.

C: Nekem nem, de a legtöbbet most a Disorder.

Mit gondoltok a Discharge klón bandákról?

C: Én szeretem az Anti-Cimexet.

I: Yeah, én is, plusz Avskum, Crude SS is fasza.

Valami amcsi banda amit bírtok?

C: Agnostic Front első kislemeze,Crucifix, Dead Kennedys „in god we trust” nagyon jó.

I: Én is nagyon szeretem a DK-t, de az MDC-t is nagyon.

Valami jó banda most Japánba?

C: Nagyon jó most a scene itt. És őszinte.

Még mindig ragaszkodtok a hardcore-hoz?

C: Én nagyon szeretem a hangzását. De csak a hardcore-nak. A crust-ot, és a grindcore-t nem annyira.

És mi a helyzet a punkal?

I: Punk a legerőteljesebb rock and roll. A legtöbb ember nem is gondolja hogy a punk az rock. De én azt gondolom hogy a hardcore punk az igazi rock. Sose fog kifakulni, és ebben van a legnagyobb energia.

Mik a jövőbeli tervek?

I: Egy 7” a HG Fact-kiadásában.

C: Másik 7” a Devour-tól, és talán egy album.

Valami üzenet így a végére a fanoknak akik nem Japánban élnek?

I: Nagyon remélem hogy majd tudunk a városotokba játszani és akkor majd találkozunk!

RIP

RIP Chelsea

Death Side myspace

Death Side KFTH oldala

Szólj hozzá!

Címkék: death side


A bejegyzés trackback címe:

https://nothingtonothing.blog.hu/api/trackback/id/tr96755927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása