Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Címkék

3 against 1 (1) 9 shock terror (1) afi (1) against me (1) angry angels (1) antidote (2) bad brains (1) bail out! (1) bane (1) batallion of saints (1) bay area (1) black flag (4) bombenallarm (1) bones brigade (3) boston (2) breakdown (1) brutal knights (2) carrer suicide (1) carry on (1) cause for alarm (1) ceremony (1) chain of strength (1) champion (1) cheap tragedies (1) circle jerks (2) citizens patrol (1) civil death (1) claim (1) coke bust (1) condemned to death (1) crippled fox (2) cro mags (1) cut the shit (4) damaged goods (1) deadfall (1) dead kennedys (1) dead nation (4) dean dirg (1) death side (1) deep wound (2) descendents (1) dfa (1) dinosaur jr (1) direct control (1) discarga (1) down in flames (2) dr.know (1) dri (1) ds 13 (1) dys (1) endless pussy blockade (1) even keel (1) evil army (1) faction (1) faith (1) fast times (1) fear (1) floorpunch (2) fluff fest (1) fucked up (1) gg alin (1) gobblehoff (1) graveyard at maximum (1) greg ginn (1) grow (1) grow up fuck it up (2) guilt lust (1) gyalázat (2) hammerhead (1) haymaker (1) hero dishonest (1) hold x true (2) humungus (1) idiots rule (1) ignite (1) infest (3) irritators (1) i hate you (1) jaguarz (1) jerrys (1) jerrys kids (1) jfa (2) kanada (1) kids (1) killing time (1) killin it! (1) kill your idols (1) knife fight (1) koro (1) last in line (3) last laugh (1) lépéselőny (1) lets (1) liberal youth (1) lifes halt (1) los crudos (1) m.d.c. (1) madball (1) magrudergrind (1) major conflict (1) mallrats (1) minor threat (1) motivation (2) municipal waste (1) murphys law (1) necros (2) negative approach (3) negative fx (1) newton neurotics (1) nightstick justice (1) ninpulators (1) nj (2) nothing (1) no doubt (1) no justice (2) no minnion (1) outspoken (1) out cold (1) over my dead body (1) oxnard (1) panic (1) piece by piece (1) poison control (1) poison idea (7) powerviolence (1) project x (1) ramones (2) reatards (1) revelation (1) sebadog (1) second oponion (1) sex vid (1) shape shifter (1) sick of it all (1) sick pleasure (2) siege (1) sin 34 (1) skate korpse (1) slayer (2) sloppy seconds (1) snakebite (1) something against you (1) something inside (1) ssd (2) sss (1) stalag 13 (1) step on it (1) strife (1) suburban death (1) suicidal tendencies (2) suicide file (1) surviros (1) t.s.o.l. (1) tankcrimes (1) tear it up (6) the abused (2) the a team (1) the faction (1) the rites (2) the shining (1) thrash (2) true colors (1) unheard call (1) urban waste (3) verbal abuse (3) vitamin x (1) voetsek (1) void (1) waking the dead (1) warzone (1) wasted struggle (1) wasted time (1) zombie (1) Címkefelhő

Nothing to Nothing

Old school hardcore - punk interjúk, képek, videok + ritkán a személyes baromságaim. Használd a tageket, katt arra a bandára ami érdekel és kiadja az összes hozzá tartozó bejegyzést.

Utolsó kommentek

HTML

2008.11.04. 19:58 nothingtonothing

INFEST interjú

infest

Mikor kezdődött az egész? Voltak tagcserék?

86 szeptembere körül elkezedtünk próbálni és így néz ki a banda: Dave (bassz), Joe (ének), Chirs (dob), és én gitár. Van már egy másik gitárosunk is Rob, aki azután állt be miután megjelent a demonk.

Elég egyértelmű hogy ti támogatjátok a straight edget, de nekem úgy tűnik hogy ti jóval erőteljesebbek vagytok zeneileg és „imidzs” ügyileg (példáúl a lemezborítók, szövegek) mint a többi banda mostanában. Úgy érzitek hogy kitűntök a tipikus/szokásos straight edge zenekarok közül mint a Breakaway, Hard Stance, Chain of Strength, stb?

Mi gyorsabban játszunk és nem mutatunk be pózokat se semmilyen gimnasztikai gyakorlatot a koncerteken. Hard Stance szerintem nagyon üt, akárcsak a Chain of Strength,de az Insted és a Breakaway elég gagyi. Úgy tűnik hogy a legtöbb hardcore banda próbálja a hangzását teljesen tisztává tenni, nekünk ez nem jön be.

Szerintetek az emberek úgy gondolnak rátok mint egy „na még egy sxe zenekar”?

Remélem nem, mert mi nem vagyunk „straight edge” banda. Hardcore zenekar vagyunk, nem pedig straight edge. Minden túlságosan extrémé válik, ami eléggé butaság.

Hallgattok régi D.R.I.-t? Csak mert a hangzásotokba eléggé felfedezhető.

Én nagyon szeretem a DRI-t már régóta, de nem igazán hatott szerintem a zenénkre.

Hogy sikerült ennyire gyorsan összehozni mindent, a 7” és a 12”-t? Hogy sikerült egy Svájci kiadóval kapcsolatba kerülni?

Igazából elég lassan ment. Terveztük hogy csinálunk egy 14 számos 7”-t, de nem jött össze és helyette elküldtük a demonkat Eric és Thomasnak a Mega – Wimp fanzinnak Svájcba. Nagyon bejött nekik és felajánlották hogy kiadják a 7”-t. Szóval felvettünk 18 számot. 10-et a mi 7”-ünkre, és a maradék 8 at pedig nekik. Később azt mondták hogy inkább 12”-t adnának ki, ezért a 10 számot a ráraktuk a mi 7” -ünkre (ez volt az amcsi nyomás) és az összes számot meg a 12”-re (ez meg az európai). Erich és Thomas a legjobb srácok akiket valaha ismertem. Jönnek ide decemberbe és itt maradnak egy hétig.

infest

Mennyit nyomtak a 7” és a 12” -ből?

A 7”: 1000 fekete, 100 clear. A 12” : 100 amber, 100 pink, 800 black. A színes lemezek poszterel jöttek ki. Talán lesz egy második nyomás a 12”-böl, 500 multi-colored, de ebbe még nem vagyunk biztosak. A 7” és a 12” is teljesen elfogyott.

Jó hogy a dolgaitokat függetlenűl intézitek. Mit gondoltok azokról a kiadókról amik a hardcore-ban mozognak? És azokról a bandákról akik leszerződnek velük?

Szerintem szar az egész. Néhány zenekar azt mondja hogy a „nagyobb” közönség miatt. Faszság! Eladják magukat a pénz és a lustaság miatt, szomorú de ez az igazság. Keep the "hard" in the "core".

Mi zavar az életben?

Rasszizmus, szexizmus, erőszak, kapzsiság, szegénység, butaság zavar a legjobban. Mindenkit kéne hogy zavarjon, de sajnos nem ez van.

Mi a kedvenc hardcore lemezed? És mi a nem hardcore?

A kedvencem a Negative Approach 7”. A nem hardcore pedig a Black Sabbath első albuma.

Milyen fontos az infest politikai oldala? És az anti szexista oldala?

Nagyon fontos. Nem szeretjük a hülyeségeket/vicceket ezekkel a témákkal kapcsolatban.

Előző zenekaraitok?

Az első bandánk az F.Y.I. Volt 1983-ban, ott Chris volt a dobos, Dave énekelt, Rob gitár, és én a basszusgitáron. Olyasmit játszottunk mint az S.O.A. . 6 hónapig tartott. Aztán az O.Y.M., ott Rob ének, Chris dob, és én a basszusgitár. Ez 1984-ben volt, és csak sima hardcore-t játszottunk. Dave és én játszottunk együtt még a Deathdose-ban is 85-86-ban. Beteges, tébolyúlt thrash cucc volt. Aztán mindegyik banda feloszlott és elindítottuk ezt a bandát.

Valamelyikőtök mondta hogy indítottatok egy kiadót. Ez igaz? Ha igen milyen zenekarok lesznek/voltak kiadva?

Dave és én csináljuk hogy kiadjunk pár bandát, nem túl komoly a dolog. A clear Infest 7” volt az első amit kiadtunk a második pedig a Confrontation EP, még lehet kapni nálunk 3 dolcsi. A harmadik a mi második 7”-ünk lesz, úgy augusztus/szeptember környékén. Remélem egy válogatás is összejön a barátaink zenekarával, nekik még nincs nevük, de nagyon durván tolják! Teljesen D.I.Y. A kiadónk neve Draw Blank!

Miért nem favágóknak hívjátok?

Azt akartuk először. Plusz, mi nagyobbak vagyunk a te közepeszerű bandád (?).

Honnan jön a neved? „Fetch the Pliers”?

Ez egy zenekaron belüli vicc volt, már elég régen.

Valamikor terveztek turnét?

Szeretnénk játszani NJ,PA,NY és CT-ben, de azt nehéz megmondani hogy mikor.

Melyik színtérből jönnek szerinted a legjobb bandák most és miért?

Nagyok sok jó zenekar van Californiában. Anglia is elég kemény. Japán meg pláne. A keleti parton is rengeteg jó zenekar van. Az európai színtér meg úgy tünik hogy kevesebbet törődik a divattal mint az amerikai.

Ha választhatnátok egy bandát ami feltámadna, melyik lenne és miért?

SIEGE! Mert kibaszott brutálisak!

Úgy gondoljátok hogy a világ haldoklik, miért?

Néha igen, de azt hiszem hogy talán túl lehet élni. De itt ez az egész ózon lyukas dolog, túlnépesedés, fanatikus országok, szennyezés, nehéz optimistának lenni.

Valami terv, későbbi lemezkiadás?

Az új 7”-ünk kijön augusztusban. Még rajta leszünk a New Beginning nevű válogatáson ami három 7”-lesz és 6 banda lesz rajta. Kijön még a P.H.C./Infest live splitet is a Slap A Ham records-nál, amit Chris Dodge futtat a Stikky-ből.

Valami még amiről fel akarsz minket világosítani.

Igen, csinálj amit akarsz, bassza meg a nyáj, vidd véghez a dolgaid, légy szerelmes és boldog.

Mit mondasz arra hogy egy csomó hozzánk hasonló srác imádkozik a lottó ötösért hogy el tudjon repülni egy koncertetekre?

Ez kemény, faszák vagytok!

originally published in Hardware ..9 - 1996

És csak mert ma van a nagy nap a végére egy ilyen kép.

slave

Szólj hozzá!

Címkék: infest


A bejegyzés trackback címe:

https://nothingtonothing.blog.hu/api/trackback/id/tr32749965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása