Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Címkék

3 against 1 (1) 9 shock terror (1) afi (1) against me (1) angry angels (1) antidote (2) bad brains (1) bail out! (1) bane (1) batallion of saints (1) bay area (1) black flag (4) bombenallarm (1) bones brigade (3) boston (2) breakdown (1) brutal knights (2) carrer suicide (1) carry on (1) cause for alarm (1) ceremony (1) chain of strength (1) champion (1) cheap tragedies (1) circle jerks (2) citizens patrol (1) civil death (1) claim (1) coke bust (1) condemned to death (1) crippled fox (2) cro mags (1) cut the shit (4) damaged goods (1) deadfall (1) dead kennedys (1) dead nation (4) dean dirg (1) death side (1) deep wound (2) descendents (1) dfa (1) dinosaur jr (1) direct control (1) discarga (1) down in flames (2) dr.know (1) dri (1) ds 13 (1) dys (1) endless pussy blockade (1) even keel (1) evil army (1) faction (1) faith (1) fast times (1) fear (1) floorpunch (2) fluff fest (1) fucked up (1) gg alin (1) gobblehoff (1) graveyard at maximum (1) greg ginn (1) grow (1) grow up fuck it up (2) guilt lust (1) gyalázat (2) hammerhead (1) haymaker (1) hero dishonest (1) hold x true (2) humungus (1) idiots rule (1) ignite (1) infest (3) irritators (1) i hate you (1) jaguarz (1) jerrys (1) jerrys kids (1) jfa (2) kanada (1) kids (1) killing time (1) killin it! (1) kill your idols (1) knife fight (1) koro (1) last in line (3) last laugh (1) lépéselőny (1) lets (1) liberal youth (1) lifes halt (1) los crudos (1) m.d.c. (1) madball (1) magrudergrind (1) major conflict (1) mallrats (1) minor threat (1) motivation (2) municipal waste (1) murphys law (1) necros (2) negative approach (3) negative fx (1) newton neurotics (1) nightstick justice (1) ninpulators (1) nj (2) nothing (1) no doubt (1) no justice (2) no minnion (1) outspoken (1) out cold (1) over my dead body (1) oxnard (1) panic (1) piece by piece (1) poison control (1) poison idea (7) powerviolence (1) project x (1) ramones (2) reatards (1) revelation (1) sebadog (1) second oponion (1) sex vid (1) shape shifter (1) sick of it all (1) sick pleasure (2) siege (1) sin 34 (1) skate korpse (1) slayer (2) sloppy seconds (1) snakebite (1) something against you (1) something inside (1) ssd (2) sss (1) stalag 13 (1) step on it (1) strife (1) suburban death (1) suicidal tendencies (2) suicide file (1) surviros (1) t.s.o.l. (1) tankcrimes (1) tear it up (6) the abused (2) the a team (1) the faction (1) the rites (2) the shining (1) thrash (2) true colors (1) unheard call (1) urban waste (3) verbal abuse (3) vitamin x (1) voetsek (1) void (1) waking the dead (1) warzone (1) wasted struggle (1) wasted time (1) zombie (1) Címkefelhő

Nothing to Nothing

Old school hardcore - punk interjúk, képek, videok + ritkán a személyes baromságaim. Használd a tageket, katt arra a bandára ami érdekel és kiadja az összes hozzá tartozó bejegyzést.

Utolsó kommentek

HTML

2009.04.19. 12:58 nothingtonothing

Szombat esti punkrock!

Tegnap hogy ne baszogassanak otthon lenyírtam a füvet és még némi érdeklődést is mutattam az eresz megjavításának ügyében! Utána hogy ne szarozzak egyből irány a terem ahol csak az ŐS PUNK MARÓTI-t találtam aki épp végzett. És megint jött azzal a marhaságával hogy de szar neki hogy csak ennyit keres meg jaj de rossz, azt hittem hozzábaszok már egy 10 kg-s tárcsát! Szóval lépett és én egyedül élvezhettem az egyetlen "metál" cd-t ami a terembe található, amin ilyen "király" számok vannak mint ez!

Limp Bizkit - Rollin'

Amint végeztem nyomás haza, és fürdés. Amiért nagy nap volt még a tegnapi hogy öcsémnek ez volt az első koncertje! És mivel jó fej bratyó vagyok bevállaltam hogy figyelek a kis szarosra. Stoppal bementem Esztergomba, hihetetlen bazdmeg hogy 6 és 8 között nem megy busz! Aztán Szójával a csipó fele vettük az irányt, ami megint tömve volt 15-17 éves srácokkal - kiscsajokkal. Út közben vettük kis kobrákat, ami tök jópofa, csak drága! Ott elbasztunk egy kis időt, dumáltunk a tököm tudja mikről. Aztán húztunk a Jazz - Rock Caffe-ba. Út közben találkoztunk valami Csabával aki eljött velünk a Hoolywood kocsmába. Ez csak azért lényeges mert dumált nekünk menet közben egy haverjáról aki részegen is lelövi a csurikat halál pontosan. Ezt meghallotta egy öreg aki kicsit mögöttünk jött. Egyből odajött spanolni hogy "aki ilyen részegen is jól lő az csak jó gyerek lehet". Ránk tapadt és egész végig arról fecsegett hogy ő milyen kurva jól lő, meg hogy otthon van egy AK-ja, meg ilyen orosz mester lövész puskája, szóval alap arc volt az öreg! Ja és a totál ritka sörivós pólója csak növelte a pontjainak számát! Közben Csabi lepattant a Hollywoodba, mi meg mentünk tovább és mint a kis hülye gyerekek mobilról hallgattuk a zenét, mondjuk floorpunchot!

Odaértünk a Jazz Rock Caffe-hoz, ahol régen a Factory disco volt, mert régen ez az egész egy nagy gyár vagy mi a fene volt! Nagyon fasza lett a hely, csak túl nagy. Befele fémdetektor, hehe mint a parlamentbe! Bent egy valag ismerős volt, öcsém is ott volt valami kis csajjal. Az a durva hogy nem egy embertől hallottam hogy öcsém nagyobb arc mint én, többet nem fogom levinni sehova! Ami még király ezen a helyen hogy van egy valag kanapé és le lehet rájuk dögleni ami király, és ami nem király az az hogy marha drága a pia (Egy cola 300 ft....)!!!

A Bankrupt kezdett, páran akik már eléggé be voltak nyomva nyomták a pogot. Nekem ez nyugis punk kicsit unalmas, mondjuk 5 perc után. De azért király volt az énekes Damned pólója na! Sőt egyik számot még ismertem is haha.

Közben éltem a társasági életet, az este egyik fontos mondata: "Armand te még nagyon nem vagy bebaszva", hát nem kellett sokat várni hehe! Múlt héten DJ Lacibácsi szolgáltatta a talpalávalót szombat este, most ezt a Graveyard at Maximum tette meg. Most jelent meg az új "nincs válasz..." cimű cd-jük, ami 7 számos vagy valami ilyesmi. Nem tudom hogy hányan szoktak lenni mostanában GAM koncerteken, de az tuti hogy mikor a Molothowba nyomták akkor mozdulni se lehetett a tömegtől. Most nem mondom hogy elvesztek az emberek ebbe a nagy terembe, de azért lehetne kisebb a terem, vagy több ember! De nem volt gáz!

Egyből egy új számmal kezdtek, aztán jöttek a "slágerek". Én legjobban az első 4 számos cd-ről a War of Nationek örültem, amire nyomtam is egy ugrást megtörve a csak pogózást :) Öcsém meg csak állt mint egy kis hülye, mögé settenkedtem és belöktem a darálóba, úgy nézki tényleg ez adta meg neki a kezdő lökést mert nyomta végig, hehe. Közben meg a GAM tolta tovább, egy új szám egy régi szám váltásba. A mindent akartál-ba belecsempészni a Rain in Blood-ot a SLAYER-től kurva nagy ötlet volt, ment a villázás ezerrel! Ja, meg Szójával megállapítottuk hogy nem egy új számba totál kihallatszik hogy tele van THRASH riffel, de halál komolyan! Szóval volt minden ami sláger, meg ami kell egy GAM koncetre, Oti folyamatosan a színpadon meg ilyesmik. Ja, sajnos nem volt Bad Religion feldolgozás, de volt helyette MadCaddies - road rash vagy mi a fene!

Az est egyik legjobb momentuma a koncerten hogy öcsém odajön hozzám..."Bratyó, kemény szerinted most a pogó?" - "Ja öcsi, szerintem az..." erre a kis hülye mintha bizonyítani akarna beveti magát a tömegbe, haha büszke vagyok rád öcsi! Ja és volt egy előnye is hogy öcsém jött, nem kellett haza stoppolni mert ugye öcsiért bejönnek anyámék. Amíg vártunk rájuk a szembe házba valami bődületes techno party ment. Vbalázsal megpróbáltunk bejutni de se a csengetésre nem jött válasz, és még kilincs se volt az ajtón! Közben meg ment a pofázás, meg hogy "remélem nem hányták tele a kocsit" meg hasonló zsír dolgok.

Aztán megjött anyám, Szóját eldobtuk egom-kerbe. Este még jól bezabáltam és alvás. Öcsémnek meg be nem állt a szája hogy mennyire király volt a koncert, és hogy akar majd jönni macskanacira is. Reggel meg alig bírt lejönni a lépcsőn a "pogoba szerzett sérülések miatt" hehe. Na ennyi, ja és LAKI HALLGASS DEEP WOUNDOT!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://nothingtonothing.blog.hu/api/trackback/id/tr31074114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

konelia 2009.04.20. 01:56:48

még mindig élvezem a bejegyzéseit olvasni, uram.
süti beállítások módosítása