Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Címkék

3 against 1 (1) 9 shock terror (1) afi (1) against me (1) angry angels (1) antidote (2) bad brains (1) bail out! (1) bane (1) batallion of saints (1) bay area (1) black flag (4) bombenallarm (1) bones brigade (3) boston (2) breakdown (1) brutal knights (2) carrer suicide (1) carry on (1) cause for alarm (1) ceremony (1) chain of strength (1) champion (1) cheap tragedies (1) circle jerks (2) citizens patrol (1) civil death (1) claim (1) coke bust (1) condemned to death (1) crippled fox (2) cro mags (1) cut the shit (4) damaged goods (1) deadfall (1) dead kennedys (1) dead nation (4) dean dirg (1) death side (1) deep wound (2) descendents (1) dfa (1) dinosaur jr (1) direct control (1) discarga (1) down in flames (2) dr.know (1) dri (1) ds 13 (1) dys (1) endless pussy blockade (1) even keel (1) evil army (1) faction (1) faith (1) fast times (1) fear (1) floorpunch (2) fluff fest (1) fucked up (1) gg alin (1) gobblehoff (1) graveyard at maximum (1) greg ginn (1) grow (1) grow up fuck it up (2) guilt lust (1) gyalázat (2) hammerhead (1) haymaker (1) hero dishonest (1) hold x true (2) humungus (1) idiots rule (1) ignite (1) infest (3) irritators (1) i hate you (1) jaguarz (1) jerrys (1) jerrys kids (1) jfa (2) kanada (1) kids (1) killing time (1) killin it! (1) kill your idols (1) knife fight (1) koro (1) last in line (3) last laugh (1) lépéselőny (1) lets (1) liberal youth (1) lifes halt (1) los crudos (1) m.d.c. (1) madball (1) magrudergrind (1) major conflict (1) mallrats (1) minor threat (1) motivation (2) municipal waste (1) murphys law (1) necros (2) negative approach (3) negative fx (1) newton neurotics (1) nightstick justice (1) ninpulators (1) nj (2) nothing (1) no doubt (1) no justice (2) no minnion (1) outspoken (1) out cold (1) over my dead body (1) oxnard (1) panic (1) piece by piece (1) poison control (1) poison idea (7) powerviolence (1) project x (1) ramones (2) reatards (1) revelation (1) sebadog (1) second oponion (1) sex vid (1) shape shifter (1) sick of it all (1) sick pleasure (2) siege (1) sin 34 (1) skate korpse (1) slayer (2) sloppy seconds (1) snakebite (1) something against you (1) something inside (1) ssd (2) sss (1) stalag 13 (1) step on it (1) strife (1) suburban death (1) suicidal tendencies (2) suicide file (1) surviros (1) t.s.o.l. (1) tankcrimes (1) tear it up (6) the abused (2) the a team (1) the faction (1) the rites (2) the shining (1) thrash (2) true colors (1) unheard call (1) urban waste (3) verbal abuse (3) vitamin x (1) voetsek (1) void (1) waking the dead (1) warzone (1) wasted struggle (1) wasted time (1) zombie (1) Címkefelhő

Nothing to Nothing

Old school hardcore - punk interjúk, képek, videok + ritkán a személyes baromságaim. Használd a tageket, katt arra a bandára ami érdekel és kiadja az összes hozzá tartozó bejegyzést.

Utolsó kommentek

HTML

2008.11.08. 23:15 nothingtonothing

NO JUSTICE interjú

Egyik kedvenc bandám, és hát gondoltam itt az idő hogy ti is megszeressétek. Ezt az interjút a Barabones hardcore Blog-ról szedtem, amit olvassatok sokat mert marha jó (és ne köpjetek be hogy lenyúltam ezt). Még annyit hogy egy 7" jött ki nekik, és 1999-2001-ig tartott a banda. Az énekes a No Justice-t megelőzően a BladeCrashers-ben énekelt, ami annyira azért nem volt jó mint ez. A feloszlás után a bandából valaki/ik a Desperate Measures-ben is tolta/ták.

Név és rendfokozat?

Timmy: Én énekelek, Steve gitározik, Gene dobol és John a basszeros.

Ki a főnök a No Justice-ban? Vigyetek a vezérhez!

Steve: Azt kell mondjam hogy Timmy, Gene és én, és néha John is megjelenik és basszerozik. Gene egy ilyen számítógépes srác. Timmynek és nekem nincs gépünk. Mi inkább jobban szeretünk az emberekkel beszélgetni. Mi vagyunk a banda „arca”.

Timmy: Gene a net kölyök, koncerteket szervez nekünk. Ha van egy kérdés amit a bandából mindenkinek kényelmetlen megkérdezni akkor ő eltűnik és nekünk kell feltenni a kérdést.

Ki jött elő ezzel a névvel? És miért van még mindig a bandában?

Timmy: Ez én voltam. Steve és én nagy Agnostic Front fanok vagyunk, azon nőttünk fel.

Steve: Mindketten szeretjük ezt a nevet, de rajtunk kívül a bandába senki se kedveli. John és Gene reakciója ez volt a névre „jaj ti faszok ne hülyüljetek”. Aztán persze mindenki megszokta és ez maradt.

Ha röpködnek a golyók melyik bandák vannak mellettetek a róka lyukba?

Timmy: Kill your Idols egyértelműen. Full Speed Ahead, Lifes Halt, van egy csomó jó banda most.

Steve: Striking Distance.

És kiket szúrnátok fel a bayonettetekre?

Timmy: For the Living.

Steve: Good Clean Fun.

A feszültség fokozódik a határokon?

Timmy: (John) Hennessey nem kedvel minket, sose kedvelt. Azt hiszem most azért Hennessey rendbe van velünk, ami azért jó mert két zenekarnak egy helyről nem jó ha konkurensek.

Miért indított Hennessey harcot a No Justice ellen?

Timmy: Régi ügy.

Előjelek egy konfliktusra? Az egész DC scene vs. Virginia Beach vs. Richmond? Nukleáris fegyvereket is bevetnek?

Timmy: Igen. Valami személyeset mondtak rólam ami eléggé feldühített és soha nem fogom megbocsátani nekik. Elég komoly dolgokat terjesztettek rólam ami nem igaz. Néhányan a For the Livingből a Striking Distanceben is játszanak aki a haverjaink. Ők a legjobb DC hardcore banda most, imádunk titeket srácok!

Steve: Mindannyian járunk a DC környéki koncertekre, az összesre próbálunk elmenni. Még ha nem is játszunk. Egy csomó banda úgy viselkedik mintha fölöttünk állna vagy nem is tudom. Őket persze sose láttuk a koncerteken, kivéve ha játszanak. Mikor egy koncerten vagyunk akkor mindig ilyen „jobb vagyok nálad” érzést sugároznak. A Good Clean Fun szétesettnek mondott minket és nem engedte hogy a cuccaikon játszhassunk. Én tudom hogy nem játszunk tökéletesen, de ez egy hardcore punk banda.

Timmy: Mindig tök jó visszajelzéseket kapunk a DC-beli koncerjteinkre. Egy időben a DC hardcore eléggé lassú volt, de most itt vannak ezek az új bandák mint a Striking Distance. A koncertjeinkre lejönnek a hardcore punk és skinhead srácok is. Az utolsó DC koncertünkön ami a Wilson Centerben volt a srácok teljesen megőrültek, összevissza repkedtek a koncerten. Mindenki azt monnsta „Bazdmeg, ennyi embert nem láttam már jó ideje stage divingolni.” Azt gondolhatnád hogy a Good Clean Fun akik ugyanerről a környékről vannak mint mi, és ugye ők egy nagyon nagy húzó név, azt fogja mondani hogy ez király. Örülnek majd hogy más bandák is felbukkannak DC környékén és kezdik el megint mozgatni az egészet. A neten az össze srác azt írta hogy szétszedtük a házat, király volt. Erre a Good Clean Fun meg azt írja hogy „igazából nem volt rossz, de nagyon pontatlanok” és hasonló faszságok.

Steve: Mi sose mondtunk róluk semmit. Mindig is próbáltunk távol maradni a szardobálástól (röhög), ami egyértelműen itt ér véget :) . Ez az első alkalom amúgy amikor valami negativot mondunk. Gondoltuk amúgy hogy az emberek szarságokat fognak rólunk beszélni mert mi egy gyors/húzós bandát akartunk mikor elkezdtük ezt. Mi tényleg nem akarunk szarságokat beszélni, de néhányan megkérnek minket hogy mondjuk el a véleményünket arról amit rólunk mondtak...Egy csomóan beszélnek rólunk, védenek minket, ami tök jó mert nekünk nem kell :) . Ez az egyik legjobb érzés.

Valamit megváltoztatnátok a hardcoreban?

Az elkülönülést a hardcore, punk, skin, és straight edge srácok között. Ez olyan hogyha nem vagy egyik csoportba sem akkor húzz innen. Szeretnék több bandát látni elöitélet nélkül. Zenekarokat akik nem vicc orientáltak. Zenekarokat akik tényleg benne vannak abban amiről ez szól. Itt most van pár ilyen banda és ez fasza.

Mi az amit remélsz hogy örökre megmarad a hardcoreban?

Timmy: Hogy teljesen megőrülnek az emberek. Ez egy felszabadító érzés nekem. Imádom azt az energiát. Amikor kicsi voltam akkor egy nagyon balhés családban nőttem fel. Semmi se működött jól csak az 5 dolcsis punk koncertek. Nagyon jó volt lemenni és megőrülni a többi sráccal. Ez volt a legjobb akkor, és most.

Említetted a Wilson Centert. Mit gondolsz a srácról aki a helyet futtatja? A mi dobosunk (rain on the parade) másik bandája az Ultimate Warrior nem kapott fellépési lehetőséget mert az egyik demo daluknak az volt a címe hogy „Anarchy is Gay”. Ezt az énekes akkor írta mikor még csak 14 éves volt.

Steve: A srác aki futtatja a helyet a Positive Force DC-ből való, és hát tényleg eléggé politikailag korrekt.

Itt ez a politikailag korrektség, és a PC rendőrség brutalitása...

Timmy: Ha ők (Wilson Centerbeli srácok) nem engedik játszani az Ultimata Warriorst a fenti okok miatt, az minket is eléggé feldühít. Az utolsó koncert amit ott játszottunk eléggé durva volt. Néhány srác a kórházba kötött ki.

Mi? Valaki bedobott egy széket és a cimballonokat a közönségbe vagy ilyesmi?

Steve: (röhög és Timmyre mutogat) Meg kell felelned az elvárásoknak ha a Wilson Centerben játszol!

Timmy: Én és Steve egymásra néztünk és egyre gondoltunk akkor „igen, ez az a hely ahol a Minor Threat is játszott, és ez a koncert is úgy néz ki mint egy Minor Threat koncert” és akkor elnyomtunk egy Minor Threat feldolgozást. És hát jólvan na, eléggé beindultunk és elkezdtünk mindenfélét dobálni...

(Ha már nem is olvasod el, a videot nézd meg mert hatalmas!)

Nem rendes Myspace oldal, de itt bele tudtok hallgatni

Itt megy egy másik számba

Szólj hozzá!

Címkék: no justice


A bejegyzés trackback címe:

https://nothingtonothing.blog.hu/api/trackback/id/tr53757894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása