Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Címkék

3 against 1 (1) 9 shock terror (1) afi (1) against me (1) angry angels (1) antidote (2) bad brains (1) bail out! (1) bane (1) batallion of saints (1) bay area (1) black flag (4) bombenallarm (1) bones brigade (3) boston (2) breakdown (1) brutal knights (2) carrer suicide (1) carry on (1) cause for alarm (1) ceremony (1) chain of strength (1) champion (1) cheap tragedies (1) circle jerks (2) citizens patrol (1) civil death (1) claim (1) coke bust (1) condemned to death (1) crippled fox (2) cro mags (1) cut the shit (4) damaged goods (1) deadfall (1) dead kennedys (1) dead nation (4) dean dirg (1) death side (1) deep wound (2) descendents (1) dfa (1) dinosaur jr (1) direct control (1) discarga (1) down in flames (2) dr.know (1) dri (1) ds 13 (1) dys (1) endless pussy blockade (1) even keel (1) evil army (1) faction (1) faith (1) fast times (1) fear (1) floorpunch (2) fluff fest (1) fucked up (1) gg alin (1) gobblehoff (1) graveyard at maximum (1) greg ginn (1) grow (1) grow up fuck it up (2) guilt lust (1) gyalázat (2) hammerhead (1) haymaker (1) hero dishonest (1) hold x true (2) humungus (1) idiots rule (1) ignite (1) infest (3) irritators (1) i hate you (1) jaguarz (1) jerrys (1) jerrys kids (1) jfa (2) kanada (1) kids (1) killing time (1) killin it! (1) kill your idols (1) knife fight (1) koro (1) last in line (3) last laugh (1) lépéselőny (1) lets (1) liberal youth (1) lifes halt (1) los crudos (1) m.d.c. (1) madball (1) magrudergrind (1) major conflict (1) mallrats (1) minor threat (1) motivation (2) municipal waste (1) murphys law (1) necros (2) negative approach (3) negative fx (1) newton neurotics (1) nightstick justice (1) ninpulators (1) nj (2) nothing (1) no doubt (1) no justice (2) no minnion (1) outspoken (1) out cold (1) over my dead body (1) oxnard (1) panic (1) piece by piece (1) poison control (1) poison idea (7) powerviolence (1) project x (1) ramones (2) reatards (1) revelation (1) sebadog (1) second oponion (1) sex vid (1) shape shifter (1) sick of it all (1) sick pleasure (2) siege (1) sin 34 (1) skate korpse (1) slayer (2) sloppy seconds (1) snakebite (1) something against you (1) something inside (1) ssd (2) sss (1) stalag 13 (1) step on it (1) strife (1) suburban death (1) suicidal tendencies (2) suicide file (1) surviros (1) t.s.o.l. (1) tankcrimes (1) tear it up (6) the abused (2) the a team (1) the faction (1) the rites (2) the shining (1) thrash (2) true colors (1) unheard call (1) urban waste (3) verbal abuse (3) vitamin x (1) voetsek (1) void (1) waking the dead (1) warzone (1) wasted struggle (1) wasted time (1) zombie (1) Címkefelhő

Nothing to Nothing

Old school hardcore - punk interjúk, képek, videok + ritkán a személyes baromságaim. Használd a tageket, katt arra a bandára ami érdekel és kiadja az összes hozzá tartozó bejegyzést.

Utolsó kommentek

HTML

2008.08.17. 17:45 nothingtonothing

Idiots Rule interjú

Az outsider 2-ben jelent meg ez az interjú. Az egyik legjobb Német csapat szerintem, sőt nálam még az év lemeze címért is harcba szálltak tavaly! Ha valakit érdekel akkor az interjúban említett Bombenallarm-nak is nézzen utána mert faszogányos zene. A demon ilyen tragedy vonal félét próbáltak, aztán a Dean Dirg split már valami másfélét mutat, ami sokkal jobb!

Héjjj! Először is néhány szokásos kérdés a zenekarral kapcsolatban. Szóval mesélj egy kicsit a banda történetéről. Mikor és miért indult a zenekar? Előtte ismertétek egymást?

A zenekar 2006-ban lett teljes. 4 munkanélküli faszfej voltunk, akik nem csináltak semmit, kivéve a szívást, piálást. És akkor elkezdtünk próbálni az AJZ bielfieldben egy művelődési házban, ahol eléggé megvolt a punk feeling. A többieket ismertem már a koncertekről és az előző zenekaraikból.

idiots rule

Hány koncertetek volt már, és melyik volt a legjobb? Mondjál már pár jó sztorit!

Azt hiszem legalább már 30 koncertet játszottunk. Volt egy csomó jó koncertünk hamburgban, egy punk-pubban amit onkel ottonak hívnak. Ahol mindenki úgy elázott hogy nagyon nehezen mentünk tovább a következő állmásra. Azt hiszem a legjobb koncertünk berlinben volt, a “turn it down” fesztiválon, és koppenhágán a “shittown” fesztiválon. Berlin fele a kocsink lerobbant (ugyan úgy mint egy évvel ezelőtt berlinbe menet szintén...), de szereztünk egy bérelt kocsit. Az összes zenekar unalmas vagy elbaszott volt, mint a mönster, szóval nagyon könnyű dolgunk volt mert a tömeg már bevolt zsongva. Később Tom és én elmentünk a legnagyobb gay-discoba ami berlinbe megtalálható, és elcsesztünk 50 eurot 4 óra alatt piára és drogokra. Jó kis technora táncoltunk a steroid-junkie klónok tömegében, eléggé vicces volt. Mikor visszamentünk a koncert helyszínére már készítették a reggelit, de mi már nem voltunk éhesek... bocsi, ezek végül is nem is olyan érdekesek, de több sztori meg még említésre se méltó.

Én mindig kíváncsi vagyok a zenekari nevekkel kapcsolatban....idiots rule...ki találta ki ezt a nevet? És van valami jelentése vagy csak egy fasza név?

Jens az énekesünk találta ki a nevet. Ez egy Fartz szám, és igen, jól passzol hozzánk. Mi tényleg egy rakás idióta vagyunk, de azért ez fasza!

Mik a fő hatásaitok?

A legnagyobb hatásunk a fű, az unalom, és a hc-punk alapjában véve...azok a bandák mint a government warning, hammerhead, és a nightmare voltak a legnagyobb hatással ránk.

Már felvettetek egy demot és egy 7”-t! Mesélnél erről egy kicsit? Milyenek voltak a visszajelzések, elégedettek vagytok?

Még az elején felvettünk egy demot ami reprezentálja az első számokat amiket írtunk. Két igazán jó szám van rajta, mint a “warfare pig” és az “up in smoke”, a többi se rossz annyira. Kaptunk egy csomó jó visszajelzést róla, és eléggé elégedettek is vagyunk vele. A 7” megmutatta hogy a hónapok alatt hova fejlődtünk – gyorsabbak, és feszesebbek lettünk . Szerintem ez is jól sikerült. Mind a kettőt Robin (now denial gitáros) próbatermébe vettük fel. A demot Stachel a hate-recordstól és Christoph (basszerozik a bombenalarmban) a waste your life recordstól jelentette meg. A 7”-t szintén Christoph jelentette meg nekünk.

A 7”-en az egyik szám “immer schön durschscnitt” németül van, miért énekeltek németül mikor többi szám angolul van? Miről szól ez a szám?

“immer schön durschnitt” azokról az átlagos emberekről szól akik elmennek dolgozni, a szájukat csukva tartják és köpnek az emberekre akik alattuk vannak. Tudom, ez egy eléggé szokásos dolog... Miért ne énekelnénk németül, ez egy szép agresszív nyelv, tökéletes a hc-punknak. Van egy másik számunk is németül, a címe – “bergab”.

A mypacen van egy számotok, up in smoke, a következő albumútokról....nekem úgy tűnik hogy ez egy kicsit lassabb mint a többi, légy szives nyugtass meg hogy a többi szám gyorsabb lesz! (amúgy kurva jó ez a szám)

A dal a demonkról van (fúúú de benéztem, pedig hallgattam a demot /Viktor/), és ez a leglassabb amit írtunk és írni fogunk. Sajnos nincs következő album eddig kilátásban, bocsi.

Voltatok más bandákban is?

Az Idiots Rule előtt Tomal a dobosunkal voltam egy bandába, aminek a neve gasangriff. A többieknek is vannak/voltak más bandái. Jens a doomtownban és a the now-denialban, és még a hybrisben is. Tom és Tobi játszott még a zerstörtbe, és még néhány bandában.

Miről álmodtok a zenekarral kapcsolatban? csajok, pénz, színes lemezek?

Ahogy mi buzik és gazdagok vagyunk ezért nem álmodunk a fent említett dolgokról.

Őszinte leszek, én nem ismerek sok régi német hc/punk zenekart (kivéve spermbirds), szóval mondjál már párat! Melyek voltak a legfontosabb német bandák?

Meg kéne nézned ezeket a bandákat mint a Vorkriegsjugend, Razzia, és az Inferno, ezek a korai 80-as évekbeli hardcore zenekarok. (ha megnézted ezeket, biztos vagyok benne hogy találni fogsz egy csomó más jó zenekart is) A 90-es években különösképpen a Hammerhead volt akik nagyon fontosak voltak. Igen, azt mondom hogy a Hammerhead a legjobb hc-punk zenekar a 90-es évekből. (de hey, én még túl fiatal vagyok ahhoz hogy bármit is tudjak)

Milyen a szintér németországban? Jó, rossz dolgok? Bandák amiket meg kéne nézni?

A szintér öreg, dagadt, és ön központú. egyébként pedig jólszervezett. Nagyon sok kulturális center vagy, és közel majdnem az összes nagyvárosba van egy. Szóval itt nagyon sok hely van ahol koncerteket lehet szervezni, de ezek a helyek gyakran régóta léteznek és ezért eléggé unalmassá válnak (mivan?!). Zenekarok amiket meg kéne lesned: lights out, burial, doomton, bombenalarm, depressive state, perth express, dean dirg (azt hiszem már mindenki ismeri őket nemigaz?), ezek jutottak most csak az eszembe.

IR

Miket hallgattatok legutoljára?

Sepultura, Death Side, Judge, Mellaka, Toxic Holocaust

Hogy spanoljátok fel magatokat a koncerteteikre?

Füvet szívni, faszságokat beszélni, és bunyózni a kutyáinkal.

Mit csináltok mikor nem punk rockoskodtok?

Semmit se csinálok, totális pangás, de nagyon kényelmes.

Ad meg a top 5 legjobb számot amit valaha írtak! És mond is meg hogy miért?!

először is: Én nem tudom megmondani hogy melyek a legjobb dalok amiket valaha írtak. Ha mindennap feltennéd nekem ezt a kérdést, más választ adnék. Ezeket egy hete írtam le, és most meg totál másokat írnék, de olyan nehézkes....én csak 4 számot írtam, mi legyen az 5.?

1. Hammerhead – ich sauf allein

Egy szám arról hogyha csak úgy önmagadban iszol.

2. Razzia – kriegszustand

Egy német punkszám a háborúról, nagyszerű szöveg egy abszolút jó német nyelven éneklő énekessel.

3. Reagan Youth – new aryans

Mint egy kemény ütés, egy kicsit naiv punkrock szöveggel

4. GISM – endless blockades for the pussyfooter

Mlyen egy kibaszott beteg dal. Nem is akarom tudni hogy miről is szólhat.

5. Idiots Rule – up in smoke

Kell egy 5. szám, szóval ezt választom. A számról azt gondolnák az emberek hogy vidám, de ha elolvassák a szöveget akkor láthatják hogy totál keserű, beteges, frusztrált, ez a szám amivel foglalkozik...de teljesen rendbe van az ha az emberek mókáznak az ilyen dalokon mint ez.

Valami így a végére?

Viktor, köszi hogy érdeklődtél az idiots rule iránt. Bocsánat hogy ilyen soká küldtem a válaszokat, és hogy a többiek nem válaszoltak. Nyomassad a fanzinedet, és tartsad meg punk/hc scenek egy érdekes részének. Remélem hogy egy nap majd találkozunk, de mivel mi túl lusta dögök vagyunk, félek hogy ez nem Magyarországon történne meg...de sose tudhatod.

Idiots Rule myspace

Szólj hozzá!

Címkék: idiots rule hammerhead bombenallarm


A bejegyzés trackback címe:

https://nothingtonothing.blog.hu/api/trackback/id/tr24575848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása