Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Címkék

3 against 1 (1) 9 shock terror (1) afi (1) against me (1) angry angels (1) antidote (2) bad brains (1) bail out! (1) bane (1) batallion of saints (1) bay area (1) black flag (4) bombenallarm (1) bones brigade (3) boston (2) breakdown (1) brutal knights (2) carrer suicide (1) carry on (1) cause for alarm (1) ceremony (1) chain of strength (1) champion (1) cheap tragedies (1) circle jerks (2) citizens patrol (1) civil death (1) claim (1) coke bust (1) condemned to death (1) crippled fox (2) cro mags (1) cut the shit (4) damaged goods (1) deadfall (1) dead kennedys (1) dead nation (4) dean dirg (1) death side (1) deep wound (2) descendents (1) dfa (1) dinosaur jr (1) direct control (1) discarga (1) down in flames (2) dr.know (1) dri (1) ds 13 (1) dys (1) endless pussy blockade (1) even keel (1) evil army (1) faction (1) faith (1) fast times (1) fear (1) floorpunch (2) fluff fest (1) fucked up (1) gg alin (1) gobblehoff (1) graveyard at maximum (1) greg ginn (1) grow (1) grow up fuck it up (2) guilt lust (1) gyalázat (2) hammerhead (1) haymaker (1) hero dishonest (1) hold x true (2) humungus (1) idiots rule (1) ignite (1) infest (3) irritators (1) i hate you (1) jaguarz (1) jerrys (1) jerrys kids (1) jfa (2) kanada (1) kids (1) killing time (1) killin it! (1) kill your idols (1) knife fight (1) koro (1) last in line (3) last laugh (1) lépéselőny (1) lets (1) liberal youth (1) lifes halt (1) los crudos (1) m.d.c. (1) madball (1) magrudergrind (1) major conflict (1) mallrats (1) minor threat (1) motivation (2) municipal waste (1) murphys law (1) necros (2) negative approach (3) negative fx (1) newton neurotics (1) nightstick justice (1) ninpulators (1) nj (2) nothing (1) no doubt (1) no justice (2) no minnion (1) outspoken (1) out cold (1) over my dead body (1) oxnard (1) panic (1) piece by piece (1) poison control (1) poison idea (7) powerviolence (1) project x (1) ramones (2) reatards (1) revelation (1) sebadog (1) second oponion (1) sex vid (1) shape shifter (1) sick of it all (1) sick pleasure (2) siege (1) sin 34 (1) skate korpse (1) slayer (2) sloppy seconds (1) snakebite (1) something against you (1) something inside (1) ssd (2) sss (1) stalag 13 (1) step on it (1) strife (1) suburban death (1) suicidal tendencies (2) suicide file (1) surviros (1) t.s.o.l. (1) tankcrimes (1) tear it up (6) the abused (2) the a team (1) the faction (1) the rites (2) the shining (1) thrash (2) true colors (1) unheard call (1) urban waste (3) verbal abuse (3) vitamin x (1) voetsek (1) void (1) waking the dead (1) warzone (1) wasted struggle (1) wasted time (1) zombie (1) Címkefelhő

Nothing to Nothing

Old school hardcore - punk interjúk, képek, videok + ritkán a személyes baromságaim. Használd a tageket, katt arra a bandára ami érdekel és kiadja az összes hozzá tartozó bejegyzést.

Utolsó kommentek

HTML

2008.07.31. 17:44 nothingtonothing

Nightstick Justice interjú

Elöljáróban csak annyit hogy én már most tudom hogy az év egyik legjobb zenekara a Nightstick Justice lesz! És hogy miért? Haver!!! Hallottál te már Nightstick Justicet? Tudod milyen az amikor mész az utcán bömböl a fülesedből a zene és minden szembejövőt szétvernél?! Na ilyen a Nightstick Justice, a legjobb aláfestő és agyfelbaszó zene. Az nem elég hogy rendületlenül szarják a jobbnál jobb kislemezeket, és ami még durvább hogy nincs romlás, mindegyik egy mestermű! Eddig 3 7" és egy nagylemez írható a számlájukra, 2 év alatt! És a szövegek annyira de annyira frusztráltak, és ezzel a DÜHÖS! zenével együtt...najó, www.slsknet.org....vagy a lentebb levő linkek egyike! GO!

nightstick justice

Hogy indult a Nightstick Justice? Kik vannak a bandában?

2006 nyarán indult a Nightstick Justice. Akkor láttam Willt játszani egy bandában, a Suburban Death Camp-ben és azt gondoltam “kéne jammelgetni valamit ezzel a sráccal!”. Onnan kezdődött ez az egész. Eredetileg Ernie (Lifes Halt) kezdett énekelni nálunk, de nem működött, szóval én lecseréltem a gitárt egy mikrofonra és elhívtam Jake-et és Elit, a haverjaimat is. Fel is vettük a demo-t 2 hónappal később.

A tagok részt vesznek valami más projectben is?

Hahaha, igen! Jake és Eli játszik az ECOIL-ban, én meg a Second Opinionban dobolok. Jake még a Face The Railben is nyomja

Hogy írnád le a zenéteket? Mik vannak hatással a szövegeidre?

Őszinte, csak előre, nincs mellépofázás hardcore. A legnagyobb hatások a szövegeimre az élet önmaga. Főleg, hogy elegem van nagyon sok dologból és arra használom ezt a bandát, hogy a napi frusztrációimat kifejezzem. Szóval vagy kimegyek és letartóztatnak valami faszság miatt, vagy kiüvöltöm a tüdőmet ebben a bandában.

Ki adta ki a 7”-et? Milyenek voltak a visszajelzések?

Noel és Ronald az Even Worse/Way Back When kiadók Hollandiából. Nagyon örülök a visszajelzéseknek, amit a demora kaptunk. Nagyon szerencsések voltunk, hogy sikerült kiadni lemezen, ez mindannyiunkat lelkesített.

nightstick justice

Lesz egy exkluzív számotok a Short Fast and Loud válogatáson. Mesélj erről valamit légy szives!

Igen, lesz egy számuk az új Short Fast and Loud válogatáson, aminek a címe “smalltown drama”, ami a szülővárosomról, Half Moon Bay-ről szól. Ez a válogatás összegyűjti a fiatal bandákat a környékről. Mi mind barátok vagyunk, akik szereplünk a válogatáson, szóval ez több mint gyilkos fiatal bandák válogatása, ez baráti bandák válogatása.

Terveztek Európa turnét? Mely országokat érintené ez?

Igen, tervezünk egy turnét április környékén Európában. Noel és Ronald az Even Worse kiadótól segítenek nekünk megtervezni az utat Hollandia, Svédország, Olaszország és Németország, csak néhányat neveztem meg. A részletek hamarosan jönnek!

Megmagyaráznád a demo borítóját? Mikor először láttam, azt hittem, hogy valami beatdown hardcore zenekar. Volt ezzel kapcsolatban valami félreértés?

Mi csak valami olyasmit akartunk, ami megfelel a zenénknek, arcbamászó. A rajz egyszerű de kifejező.

Mi lesz a következő anyagotok? Mit várhatunk tőle?

A “Mindless Violence” E.P, kész lesz lassan az Even Worse/Way Back When kiadók gondozásában. Ezt a 6 számot egy éve vettük fel ugyanakkor, mint a demot. Ugyanazon az úton halad, mint a demo, dühös, hangos, zajos, gyors. Nem vagyok jó abban, hogy körülírjam a stílusunkat, csináljuk, amit tudunk! Ez után várható egy teljes anyag vagy valami hasonló jó dolog.

Melyik a legfontosabb száma a Nightstick Justice-nak?

Wow, ez egy elég kemény kérdés. Minden dalnak van valami mondanivalója, legalábbis nekem. Azt kell mondjam, hogy az új számunk a “control” az, amelyik a napi problémákat öleli körbe. Hogy ezeket hogy kezeljük ésszerű módon és ne legyünk seggfejek! Visszaszerezni az irányítást az életed fölött, mert könnyű elveszíteni.

Milyen feldolgozásokkal lep meg minket a Nightstick Justice egy koncerten?

Talán téged már annyira nem is fogunk meglepni akkor, hehe! Jerry’ Kids, SSD, Warzone, akartam még egy “i’ll survive” – ot a Negative Approachtól, de a srácok leszavazták, ribancok!

Mondj valami beteg, vicces, undorító vagy titkos storyt a többi tagról!

Eli beszart a nadrágjába az egyik próbán, igaz story!

Mi volt a legfurcsább dolog, amit a saját koncerteteken láttál?

Néhány kibaszott barom náci lejött a koncertünkre és azt hitték, hogy majd keménykedhetnek, de ehelyett szét lettek ütve! Nagyon nagy volt.

Ajánlj néhány jó bandát a környékről!

CRUCIAL CAUSE CRUCIAL CAUSE CRUCIAL CAUSE!!! Jó haverom Mikey P zenekara, bay area verizója a Youth of Todaynek, félelmetesen jó.

Valami más, amit el szeretnél még mondani?

Köszi az interjút haver! Euro turné áprilisban, új lemez, nézd ezeket az oldalakat bővebb információkért:

NJ

Even Worse records

Way Back When records

Grave Mistake records

Nightstick Justice Myspace

1 komment

Címkék: nightstick justice lifes halt negative approach


A bejegyzés trackback címe:

https://nothingtonothing.blog.hu/api/trackback/id/tr1575845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charles Kadlott vagyok, tetovált vagány · http://damaged.blog.hu/ 2008.08.01. 09:02:21

kurva jó banda, kifogástalan a hozzáállásuk is. ennyi.
süti beállítások módosítása